Har du et spørgsmål?

Send os dit spørgsmål og vi vender tilbage til dig meget hurtigt! Du skal også være velkommen til at møde os over en kop kaffe. 

Wrapper
Jeg har accepteret Persondatabetingelserne.

Persondatapolitik

Hvad er personlige data?

Personlige data er enhver information, der identifiseer en person (Dataemne), for eksempel - navn, efternavn, email, telefonnummer.

 

Hvordan indsamles personlige data?

Data indsamles fra www.standoutweb.com kontaktformularen. Hvis den besøgende på hjemmesiden ønsker at kontakte STANDOUT SIA, udfylder han kontaktformularen, hvor han skriver sine kontaktoplysninger.

 

Hvad er formålet med at få personoplysninger?

Datakontrolleren indsamler personlige data for at kontakte hjemmesiden besøgende, som har udfyldt kontaktformularen, så data controlleren kan komme i kontakt med ham.

 

Den registreredes rettigheder:

Den registrerede har ret til at anmode Databehandleren om adgang til hans personoplysninger og for at få præcise oplysninger om, hvilke personlige oplysninger han har til rådighed til rådighed for administrerende direktør, for hvilke formål forvalter behandler personlige data.

Den registrerede har ret til at anmode om at slette sine personoplysninger eller gøre indsigelse mod behandlingen ("glemmes"). I dette tilfælde skal den registrerede henvende sig elektronisk til datahåndteringen - ved at sende en e-mail til: info@standoutweb.dk eller telefon - ved at ringe til telefonnummeret: +45 60183466

 

Hvordan beskyttes personoplysninger?

Databehandleren giver begrænset adgang til personlige data. Kun autoriseret personale, som personoplysninger er forpligtet til at opfylde deres arbejdsansvar, dvs. kontakt en besøgende på webstedet, kan få adgang til personlige data. Lederen sikrer også både serveren, der henter personoplysninger og de fysiske lokaler på hans kontor, hvor personoplysninger behandles.

 

Personlig data lækage:

I tilfælde af persondatalækage, såfremt dette medfører en potentiel høj risiko for den registreredes rettigheder og friheder, vil lederen underrette den registrerede hvis det er muligt.

SIA STANDOUT
Company number: 40103668473
Blaumaņa iela 5A - 9, Rīga, LV-1011
E-mail: info@standoutweb.dk
Telefon: +371 24 110 227