STANDOUT WEB

Med STANDOUT WEB er du i sikre hænder. Vi har lavet IT-løsninger siden 2010 og har gang på gang bevist at vi kan levere kvalitets løsninger til en fornuftig pris til både små og store firmaer. 

Er du stadig her? Herligt!

STANDOUT WEB

For os er det vigtigt at du er i centrum. Alle vores løsninger er baseret på at få din forretning eller organisation til at opnå endnu bedre resultater. Vi kan tilbyde samlede pakker, så du kan få alt, fra din hosting, løbende service & vedligeholdelse, til dit software og online marketing samlet et sted. 

 

Vi er et sammentømret hold af ildsjæle, som brænder for web- og appudvikling. Vi sætter en ære i at lave kvalitetsløsninger som kommer vores kunder til gode. 

Vi er gode til

App udvikling

Vi har stor erfaring med at lave apps til både Android og IOS, og har udviklet alt fra en skatte lommeregner til medlemsskab apps. Vi er især stolte af vores Super App Engine som nemt kan blive grundlaget for din virksomheds success.

Web udvikling

Hvis du vælger os til at hjælpe dig med din webløsning er du i trygge hænder. Vi har i over 10 år udviklet webløsninger. Vi har over årene arbejdet med flere forskellige CMS’er men arbejder hovedsageligt med WordPress. 

Design

Vi sikrer et stærkt digitalt univers designet med respekt for kundens identitet og ambitioner. Vi arbejder med SEO optimeret design og med høj fokus på brugeroplevelsen.

SEO

Vi har i mange år med stor success hjulpet vores kunder med SEO og online marketing.