Har du et spørgsmål?

Send os dit spørgsmål og vi vender tilbage til dig meget hurtigt! Du skal også være velkommen til at møde os over en kop kaffe. 

Wrapper
Jeg har accepteret Persondatabetingelserne.

Book et møde
med en web konsulent

Udfyld denne kontaktformular og vi vil kontakte dig for at arrangere et møde eller en uformel samtale.

Wrapper
Jeg har accepteret Persondatabetingelserne.

Få en professionel app til din forretning eller organisation

Interesseret eller har du spørgsmål?
Kom i kontakt med os og få svar hurtigt.
 
Progressive Web App
Pluginbaseret backend system
Få rigtigt meget for pengene
trustpilot-nr1.png

trustpilot-excellence.png

Vi har hurtigt en app klar til din forretningstype

 

Service-firmaer, konsulenter og bureauer

Giv dit firma en konkurrencefordel, og hjælp dine kunder med at holde sig opdaterede i nuværende projekter, eller med at bidrage med uvurderlig feedback, som kan bidrage til at styrke firmaet yderligere.

 

Udannelsesinstitutioner og virksomheder

Muliggør en fælles App for din institution/virksomhed, hvorunder andre Apps eventuelt kan henvises. Her kan du holde de studerende underrettet om lektier, fremsende notifikationer om ændringer i skemaet, eller lignende. Du kan også oprette små meningsmålinger, for at tilpasse de studerendes behov og derved forbedre deres studie-oplevelse.

 

Læger, tandlæger og andre sundhedsklinikker

Hold dine patienter underrettet om eventuelle fremtidige sundhedschecks, og/eller om prøveresultater. Du kan også holde dem underrettet om eventuelle nyheder om klinikken, eller rette specifikke beskeder mod grupper med lignende sundhedsbehov.

 

Organisationer og NGO’er

Gør det nemt at interagere med dine medlemmer med vores brugervenlige system. Det behøver ikke at være avanceret! Download blot appen, klik på magic linket, og så er du for evigt logget ind på din enhed. Gennem push-notifikationer vil du være i stand til at række ud til dine medlemmer og formidle dit budskab som aldrig før.

 

Nyhedsbureauer, journalister og foredragsholdere

Du kan nemt sørge for at dine læsere kun ser hvad der er relevant for dem. Dette kan opnås ved at indsamle information om hvilket materiale dine læsere viser størst interesse i, og herved kan du, i fremtiden, give dem nøjagtigt hvad de vil have.

 

Sportsklubber og sportsorganisationer

Ethvert sportshold skal have en App til deres trofaste fans. Med en App bliver det nemmere for fansene at følge deres favorithold, kigge efter gode rabatter, og holde sig opdateret med kampene, så de aldrig misser en chance for at se deres hold i aktion!

 

Restauranter og Cafeer

Ønsker du at dine kunder nemt skal kunne booke et bord på din restaurant/cafe, følge eventuelle rabatter og nye retter, eller blot se menuen? Med en AppsUp App kan dine kunder få et tættere forhold til din restaurant eller cafe.

 

Produktionsfirmaer, shipping og industri

Har du et solidt og professionelt forhold til dine klienter, men vil sikre at din service er bedre end dine konkurrenters? Ved at lave en App kan du muliggøre at dine kunder og samarbejdspartnere får den bedste service, og at de kan følge eventuelle nye produktionsteknikker. Du kan endda lave en helt privat App som kun udbydes til dine bedste kunder, for at sikre dem en helt unik oplevelse.

 

Detailhandel

Det er vigtigt for en butik, at give deres tilbagevendende kunder en god og personlig oplevelse hver gang de handler. Med et kundekort, kupon-koder, og muligheden for at benytte grupperings-funktionen, som tillader at forskellige grupper kan få forskellige tilbud, kan du snildt forbedre din virksomhed og sende den mod nye højder.

 

Offentlige institutioner, kommuner og lokalområder

Ved at give dine brugere en App til deres offentlige institutioner/områder, bliver det nemmere at holde dem opdateret med lokale begivenheder og nyheder. Gennem meningsmålinger kan man derudover også styrke lokalsamfundet og sammenholdet. Ved at give dine brugere muligheden for at holde sig opdateret med blot et par få klik på deres enheder, kan du derved skabe flere fantastiske muligheder.

ET PAR AF VORES REFERENCER

 

FlexEvent - App til events

I FlexEvent app'en er det muligt at følge med i den fest man er inviteret med til. Det er muligt for event-arrangøren at sende pushbeskeder, SMS'er samt emails til eventdeltagere, afholde konkurrencer, lave løbende nyheder og meget mere. App'en kan også bruges som billet til arrangementer, hvor vi også har lavet in-checkingssystemer, digital garderobe og meget mere. FlexEvent app'en kan håndtere hundredvis af events, som kan kører parallelt ved siden af hinanden på samme tid.
 

App til OHRC

OHRC har fået deres egen app til medlemskommunikation. Nu er det endnu nemmere for medlemmer og potentielle medlemmer at følge med i hvad der foregår i organisationen. Igennem vores administrationpanel kan der bl.a. sendes e-mails, pushbeskeder og SMS'er, samt spørgeundersøgelser, quizzer og meget mere. App'en findes både til Apple og Android.

Et lille udpluk af vores funktioner

 

Facebook integrering

Gør det ekstra nemt at logge ind på din App! Med Facebook log-ind integreringen kan brugerne nemt få adgang til din app gennem deres Facebook kontoer. Herved kan du også få adgang til mere data om dine brugere, og derved skræddersy deres indhold yderligere.

 

Youtube integrering

Vi har integreret Youtube som en af vores baggrundsprocesser, så du kan få tilgang til guidende videoer. Dette er især nyttigt når vi fremsender nye features, så du derved kan holde dig opdateret med vores funktioner og brugen af disse.

 

App Store Kompatibilitet

Din App er fuldt funktionsdygtig på Apple enheder og vil kunne findes i iOS App Store.

 

Google Play kompatibilitet

Vores Apps er fuldt kompatibel med Google Play. Dette betyder at din App bliver produceret fuldt understøttet til Android.

 

Nyheds plugin

Ønsker du at holde dine brugere fuldt opdateret? Så benyt nyheds plugin'et! Du kan bruge dette sammen med vores grupperings plugin, så du retter nyhederne direkte mod specifikke grupper. Det har aldrig før været så nemt at formidle nyheder om dit firma eller organisation.

 

Med vores blog plugin kan dine brugere få adgang til forskellige blogindlæg, med et par få klik. Du kan også vælge hvilke grupper der får tilgang til hvilke blogs, og du kan endda planlægge blogindlæggene i god tid før de offentliggøres. AppsUp's nemme CMS-system gør det nemt og overskueligt at skrive og offentliggøre blogs.

 

Spørgeskemaer

Indsaml data i din App! Få feedback og lær dine brugere bedre at kende. Hvilke services ønsker de, og hvad kan deres interesser muligvis fortælle om deres service-behov? Mulighederne er endeløse.

 

Grupper

Med det stærke grupperings plugin kan du inddele dine brugere baseret på udvalgt data. Hvis for eksempel visse personer kan lide det samme produkt, kan det være muligt at placere dem i samme gruppe. Ønsker du at inddele dem i grupper efter køn, område, eller interesser? Alle kombinationer er mulige gennem vores system. Brug grupperings plugin'et til blandt andet at sende push-notifikationer, eller til at give/benægte adgang til forskellige dele og funktioner af appen. Dette er et af de mest kraftfulde app-værktøjer på markedet!

 

CMS sider

Tilpas og konstruer dine egne sider i din App med vores brugervenlige system, som næsten er ligeså enkelt som at bruge et normalt skriveprogram. Indsæt billeder og fremstil fantastisk indhold til dine brugere. Du kan også tilpasse hvilke grupper der får adgang til hvilke sider.

 

SMS integrering

Har du en vigtig besked der skal formidles? Gennem din App kan du planlægge beskeder på forhånd og derved sende personlige SMS-beskeder til forskellige grupper. Vores AppsUp system støtter denne SMS integrering i alle lande.

 

E-mail integrering

Er du træt af at sende E-mails manuelt, og tilbyder dit nyhedsbrevssystem for lidt at arbejde med? Baseret på dine grupper kan du sende flotte og unikke e-mails til dine brugere, når som helst.

 

Push-besked's integration

Med push-beskeder kan du nemt række ud til dine brugere. En masse af vores udbud af funktioner har nemlig push-kompatibilitet. Du kan nemt sende push-beskeder om vigtige nyheder, rabatter, og kuponkoder. Du kan derudover også sende pusk-notifikationer når dine brugere modtager personlige beskeder. Push-beskederne kan blive planlagt forud, så du kan styre dine fremtidige beskeder i god tid.

 

Kompatibilitet for flere apps i én App

Har du flere afdelinger, og/eller et koncept hvis App skal kunne indeholde flere virksomheder? Intet problem! En enkel App kan nemt indeholde flere forskellige Apps. Du kan enten få dine brugere til at vælge hvilke Apps de ønsker adgang til, eller du kan lade det være op til dine backend administratorer. Disse udvalgte Apps kan både være offentlige eller private, hvilet gør det nemt og overskueligt at indstille!

 

Brugerindstillinger for backend aktivitet

Har du ansatte som skal være i stand til at redigere i din App, men kun skal have adgang til visse sub-Apps, og/eller har du brug for én specifik person som skal kunne redigere i alle Apps? Dette kan problemfrit løses ved at benytte vores brugerrolle-indstillinger, som kan tilegne visse personer med unikke fordele og restriktioner. Dette kan derved give dig præcis det arrangement du har brug for.

 

Magic link invitationer

Ved at bruge magic link, tilbyder vi et nemt alternativ til adgangskoder. Send en invitation til dine bekendte, og de kan med det samme downloade appen og blot klikke på linket for at logge ind!

 

Import/Export database funktionalitet

Har du et andet medlemskabs system, som csv/excel filer med medlemmer, eller lignende? Dette kan blive importeret til AppsUp, så det bliver nemmere og mere praktisk for dig at skifte fuldt til vores system. Du kan også eksportere brugerdata, så du kan benytte informationerne i dit nye system.

 

Glemt kodeord med magic links

AppsUp husker dit login, så dine brugere kun er nødsaget til at logge ind én gang på deres enhed. Dog kan det ske, at brugerne skifter enhed og derved mister deres kodeord. Vi kan dog nemt sende brugeren et nyt magic link til deres tilknyttede e-mail adresse. Fantastisk og praktisk!

 

Kuponkoder

Har du en kuponkode som skal benyttes inden for et bestemt tidsrum, for én af dine services? Det kan muliggøres med AppsUp! Ved at bruge vores kupon-funktion i kombination med vores gruppe-funktion kan du sende kuponer til forskellige personer, hvilket kan resultere i flere,- og mere tilfredse kunder!

 

Brugerdata kryptering 256-bit

Vi tager data sikkerhed meget seriøst. Med vores overlegne kryptering kan du gøre dig sikker på, at dine brugeres data er i sikkerhed. Krypteringen kan ikke afkodes uden den rette adgang.

 

Indhold / Informations sektioner

Benyt dig af sider som; kontakt, om os, tjenester, kort og lignende. Dette gør det nemt for dine kunder at få adgang til din virksomheds informationer, selv når de er offline, eller når de ikke benytter en internet-browser.

 

Brugerdefinerede plugins

Mangler din side nogle plugins som ikke findes på denne liste? Tøv ikke med at anbefale et nyt plugin, og så vil vi muligvis tilbyde det senere hen!

 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Ring blot +45 70 23 44 66, eller send en e-mail til info@standoutweb.dk

WEB DREAMTEAMET

Vi er et sammentømret hold af ildsjæle, som brænder for web- og app-udvikling. Vores løsninger bliver brugt af hundrede tusinde mennesker, på tværs af en lang række forskellige webløsninger, webservices og apps.

Alle programmører, designere og projektledere arbejder fra samme kontor, hvor vi har daglige møder og afholder projektstatus. Hos os er vi stolte af at ingen programmering outsourced.

Vores værdier er høj kvalitet, innovation og god karma.

Stærke & professionelle Apps

 

Forøg kundeloyaliteten eller medlems-aktiviteten og forøg din omsætning. Med apps fra STANDOUT WEB gør vi det nemt, hurtigt & smertefrit.

Professionelle webløsninger

 

Vi er et højt specialiseret team af udviklere; alle med tusindvis af timers erfaring in webudvikling. Vi laver hjemmesider, webshops, apps og online marketing. Med os behøver du kun én samarbejdspartner til at give dig den fulde pakke.

Kontakt

 

København S
Njalsgade 21G, 3
DK - 2300

70 23 44 66
info@standoutweb.dk

Om os

 
286
WEBLØSNINGER
7
ÅRS ERFARING I WEB
95
KOPPER KAFFE PER UGE
11
MEDARBEJDERE